zápas v těžké váze
tlustá žena
postupně háže
svá kila
na váhu
ta
jde vždy
nahoru
po ma lu
jen kdyby se
našel někdo
kdo ji
povalí
nebo
poválí
když
tlustá žena
by mohla být
pro někoho
tak krásná
třeba
pro psa
jako masná atrapa
za výkladem
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Li-po
Komentáře (1)
Komentujících (1)