Dobra dcéra
Anotace: ---------............
Tetovať si
GIRL POWER
rebrá
škrípu pod kožou
Cítiš revolúciu?
osobnú, tichú
Matkine slzy
jej dievčatko
S pocitom muža.
Mení sa
nedospieva
Topí sliny v mlákach,
cigarety pália prsty.
Slzy matky,
vyschnuté
nezmyselné
Každý rok nová definícia
myšlienka, kým je
som
Umelcom
bez výstav.
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
Komentáře (0)