je tma --- čas odpojení,
jenže kulomet myšlenek mě obmotává
kolem stromu poznání,
a nepouští sny pod víčka,
stojí ve dveřích
jimiž se dostávám k mlhovinám
a k podivnostem hlubin nebytí
vystrašený spánek v tenoulinkém pláštíku
nemá sílu vytrhnout mě s dění jsoucna
a vtáhnout do světa
kde neplatí naše libovůle
Myslet na NIC
Stačí se to jen naučit
Začíná to tím, že si NIC představíš
14.09.2017 17:16:08 | VEDz RVAHEs