na hlubinu
uvrhni mne znovu do těch hlubin
uchop svou nekonečností
ať opět cítím mráz co bodá
nejen po zádech
ale hlouběji
a hloub
až tam kde puká srdce
kde nejde uniknout
vždyť člověk není pouhý bloud
ani přelud v řece
odetni mě od pupeční šňůry
ať ta hra už jednou provždy skončí
ať mohu přisednout
k ohni který tančí
praská
jiskří
spaluje
taví
té lávy proud
co tuhne jako v žilách krev
uvrhni mne znovu do svých hlubin
ať opět cítím života tep
Přečteno 551x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, jitoush, Ruda Štola, Jort, Iva Husárková, Fany, Amonasr, Kubíno, Philogyny1
Komentáře (3)
Komentujících (3)