Anotace: —
Budu tě svlékat
jak šalotku z nachových slupek
loveckým nožem
hebce heboulince
obrysy tváře vyřezat
až rozvoníš se na jednotlivá písmena kostelních kadidelnic
co spojím fantazií v odstavce
budeš křičet volat klít
“tak už se konečně najez”
jsem tvoje nesmrtelná
báseň o lásce
Pěkně vyřezaná:-)
29.11.2017 17:12:46 | Ruda Štola
vyřezávám ráda...
29.11.2017 19:44:13 | Philogyny1
vyřezáno do osrdí hvězd***:-D*ST*
(když Svat-ka čaruje)*
29.11.2017 14:58:44 | Frr
poslední dobou spíš čáruju...jak liška, potichu, potichoučku, černou do osrdí... :)
29.11.2017 15:04:37 | Philogyny1