Anotace: les
V lese přichází tma tak
nějak dřív
žluté oči hejkalů
spouští se pomalu po větvích
jak úzkost nočního (c)hladu
a stromy jsou perutě sněžných sov
sklání se nehnutě nad hlavou
(za roklí tančí ve větru osamělá bříza. Obscénně.
v půčených sukních baletky tančí předepsaný hřích)
suchý mráz za krk nasypat
s poslední vývrtkou spadlého pírka
do sklopeného hledí dvou
tichých bláznů
Příliš živý les. Jen čekám, kdy na mě z pod bíle okrajkované větve skočí rys. Nedej bože, ukašlaný hejkal...
02.12.2017 09:12:15 | Koblížek
To je tak nádherné....perutě sněžných sov....až se mi chce brečet nad tou bílou krásou....*ST* !!!
29.11.2017 21:03:42 | Anděl
Toulky ať už o samotě nebo ve dvou mají vždy své kouzlo a ta tvá kouzelná je.
29.11.2017 17:25:34 | Laika
A jsi zase v lese, Phil. Ty ho tak ráda máš. Je pravda, že je tam krásně.
29.11.2017 15:57:58 | Šípková Růženka