Zlatavou peřinku z listí
rozfoukal vítr v náhlém vznětu
poslední zákoutí
prodchnuto je podobenkou Tvou
to nebeské žestě
náhrobek Tvůj čistí a
úsměv z hloubi
zjasňuje vzpomínku
okřídlenou v letu
znějící milovanou Prodankou.
Zčeřila se ve vichru
hladina přítomného zdání
to proudí v čase
kousek Tebe dál
tam netřeba ostýchat se
bez bázně vešel si
Světlo ve tmě chrání
v pozadí odlesk všeho
skrz hvězdy doznívá
To Tvé "My way".
ještě, abys pochopila...
Když oceňuji St, tak většinou bez komentu, zdá se mi, že slova by byla zbytečná... a za každou cenu něco kvákat...
22.08.2018 23:39:36 | analfagot
Vzpomínka na někoho, kdo má místo ve tvém srdci, ačkoliv už není mezi námi. Moc hezké, určitě si tvé věnování přečetl tam někde na druhé straně a udělalo mu radost. :-)
03.12.2017 23:00:57 | Kubíno