ne
doopravdy tě
nechci vlastnit
ani vědět
jak teď vypadáš
snad jen
být zase tam
kde předtím
být high
ze stromů
v lese co byl
chvilku náš
z toho
jak se zvedá
vítr
a cuchá vlasy
že pak nejdou rozčesat
dýchat přes ně
noční vzduch
a smát se
smát
dokud to
nezačne bolet
ne
doopravdy tě nechci
vlastnit
snad jen
chodit kolem
a taky spolu
a vlastně se
vůbec
ale vůbec
nepoznat