Anotace: A už jsme od toho jen krůček.
Srdce se loučí se starým rokem,
hluboce pláče, naříká.
Jakoby odcházel ze života člověk.
Už je jen šedivý bezzubý stařec.
Jeho jméno bylo Sedmnáct.
A nový rok už se k životu rodí,
proto je důvod k veselí.
Sladké smějící se dítko,
jenž bude se nazývat
líbezným plnoletým.
Jeho jméno bude Osmnáct.
Moc hezky napsané, s kapičkou smutku, kdy se vzdalujeme od vzpomínek a zároveň s radostí přivítat čerstvou osmnáctku :-)
29.12.2017 12:51:19 | Kubíno
Růženko.....ach tak krásný chlapec!!!!!!!Nádherné **ST**ST**ST**
29.12.2017 09:58:07 | Anděl
Andělko, děkuji, že se líbí. Snad nám jeho plnoletost přinese více radosti.
29.12.2017 10:00:18 | Šípková Růženka