Anotace: -
....dobře to dopadne.....Ji.
31.12.2017 20:02:37 | jitoush
I ten poslední den v roce jsi mě dostala....nejenom tou krásou Tvých slov, ale i smutkem, který z nich navnímávám...
31.12.2017 16:24:54 | Nikita44
dojeli jsme pozdě v noci, snažila jsem se nafotit, zatím si to prohlížím, není čas...
31.12.2017 20:38:48 | Philogyny1
"Vždy, když ztratíme všechnu naději a myslíme si, že je konec, vzpomeňme si na Boha... Pamatujme, že je to jen zatáčka a ne konec." (neznámý autor) Vše nejlepší, Phil! :-)
31.12.2017 09:48:52 | Laika
Včera jsem měla po dlouhé době strach, byl to snad rej čarodějnic, co nalétávaly proti nám, nejhorší byl úsek na Dlouhé Loučce. Jako z jiného světa, začaly zlobit přední světla a nikde nikdo... :)
31.12.2017 14:33:43 | Philogyny1