nechal jsi mě tu
jak zatoulaného psa
ten den
kdy se třásly kostely
a já vyplakala celý svůj život
do malého čajového sítka
nechal jsi mě
tu
na posteli
příliš široké
aby se na ní dalo spát
nakonec
jsi měl pravdu
nikdy jsem ti
nerozuměla
hloupá hloupá
holka
na chvíli si myslela
že Bůh doopravdy je
a ty taky
Michale
Od nikud někam.. neohlížet se
10.01.2018 19:34:58 | Yanek
Udělej vše, co bude třeba...Jdi s vlasem rozevlátým v širé pláně - odhodlaně!
M.K.Kudlák
10.01.2018 15:00:23 | kudlankaW
zahoď tyhle roztržený křídla a nech ulítnout srdce z klece zklamání****ST*
:-D*
10.01.2018 11:24:11 | Frr
V prázdnotě odkryj bohatství sebe..pak se Ti otevře i celé nebe...
Michala nechej klidně jít a s láskou k sobě pokus žít...
10.01.2018 08:36:24 | JSJ