Krásná...
25.03.2020 22:51:57 | Jaruška
Je slovo a Slovo,
je ticho a Ticho,
je láska a Láska...
Je Ticho, v němž rodí se Slovo,
je Slovo, v němž rodí se Láska,
je Láska, co dává nám Život...
Je tajemství a Tajemství,
je přítomnost a Přítomnost,
je člověk a Člověk...
31.03.2018 22:11:55 | Jasmína zatoulaná z hvězd
to je nádhera! zvuky za tichem a přítomnoST Božského /přítele/, připomnělo mi to ticho ve mně...
12.01.2018 19:04:40 | Laika