Anotace: to Eden je rozcestník
Les vydechl
soukromý černý hvozd
s mělkým hrobem
spánku pro snění
(v rozkrojeném granátovém jablku
hvězda hexagramu
jak prudérní gesto ďábla)
natáhneš ruku
a šlahouny ostružin omotají
pohyb ke slunci ——
Ráno pod sněhem
rozkvete perleťový vřesovec
tváří se jako něžné slovo
pro otázky
a otázky nás přežijí...
15.01.2018 17:04:01 | Laika
Pořád hledám a ono se to pomalu secvakává, někdy bolestně. Ale kupodivu je mi líp...
15.01.2018 18:02:39 | Philogyny1
Osidla ostružiníku - očiSTec na Zemi
14.01.2018 19:08:52 | Yanek