neřekls ani slova
ten list zůstane prázdný
chybíš mi
není z čeho se vydat
strach do kouta vehnaný
psycho
soma
koma
otočen naruby
převrácen
nelze napsat otazník
zeptat se půlkou slova
.
.
.
dýchej
dýchej
dýchej
zkoušej to prosím znova
kolik tvých podob přijal jsem od lidí
jejich vlastní schéma
strach
odmítnutí
zatracení
běda
běda
běda
ty zjevil ses v čiré lásce
neptal ses
neřekl ani slova
.
.
.
jen ticho ... mír ... sebepřijetí ... a klid
v trávě pouta odhozená
kdo chce ten ať bojuje
kdo stále jen hledat
ať hledá
svoboden
víc netoužím po lásce od lidí
tou nádoba nenaplněna
Přečteno 555x
Tipy 34
Poslední tipující: Realita života, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, enigman, Amonasr, Jort, Nikita44, Anděl, Fany, Iva Husárková, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)