Anotace: Přes pár století.
Bivoj domu kance nese, ulovil ho dneska v lese, svolal celou rodinu, na velikou hostinu. Také Béďa složil kance, na hostinu není šance, prasečí mor z Afriky, děsí nyní strávníky.
V kafilérce maso kančí africký mor v dýmu tančí… Až zachvátí lidstvo mor, kdo zatančí jemu chór?
27.01.2018 08:28:38 | Špáďa
za pět tisíc prodá státu bude dělat doma tátu :-)
25.01.2018 13:53:41 | piťura
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?