z bláta si s chutí
sněhuláčka uplácám
/a taky pro radost
černejm dětem/
vždyť
ani ta bělostná holubice
není opravdová
když nemá aspoň trochu
zablácený křídla...
nechci už žádný světy bílejch nocí...
kde chybí stín
není ani světla
pro naše oči
dokořán...
.....co by s námi bylo,kdybychom si nemohli v parném létě pohovět
ve stínu statného stromu...................Ji./úsměv/
05.02.2018 19:00:41 | jitoush
JITOUSH-KO..JAK ČTU TVOU MILOU GLOSKU-HNED JSEM DOSTAL CHUŤ na léto :-D***
05.02.2018 19:30:50 | Frr
.....tak posílám teplý vánek na opotřebované kloubíky a vrzající kolena
a pochroumanou ručku.......fooouuuuuuuuuuúoooook......a než se naděješ,
tak bude teplounko.....Ji./úsměv/
05.02.2018 19:43:41 | jitoush
díky Ty má lucido-už cítím úlevu /a navíc výše nad koleny jsem vzrušen a hi hááááá/*********:-D :-)))
05.02.2018 19:49:51 | Frr