OTAZNÍK
Nad světem visí veliký otazník...
Co stane se - co má se stát?
Budu schopna znovu vstát?
Co má se stát - co stane se?
Kam mě pak vítr zanese?
Nad světem visí veliký otazník...
Bude tma - bude světlo?
Možno, že srdce by rozkvetlo?
Bude světlo - bude tma?
Zvednu se z dna?
Nad světem visí veliký otazník...
Co chci já a co se chce?
Zdali v tom vůbec rozpor je.
Co se chce a co chci já?
Zdali to všechno smysl má.
Nad světem visí veliký otazník...
Stoupáme do výšin - padáme dolů?
Něco nás rozdělí - zůstanem spolu?
Padáme dolů - stoupáme do výšin?
Obojí děje se zdánlivě bez příčin.
Nad světem visí veliký otazník...
Otázka - odpověď?
A světu daná zápověď?
Odpověď - otázka?
Jedinou jistotu přináší Láska.