Anotace: .
Někdy se bez rožnutí toulám
soukromím tvojí dílny
(promiň mi to)
a ze starého medometu
vytáčím zrezlou klikou
opuštěná křídla včelích královen
Pak ožiješ
setřeš si z tváře med
a krmíš nekonečné roje
zlatým pylem
ten poslední, němý
má kudrnaté vlasy
po tobě
jsem podědila
šplhat potmě
po kmenech stromů
za chimérou prvního paprsku
co nakonec protne
každý živý sen
Krásné, jsi Moravanka?
10.02.2018 12:06:47 | Krysařka
k tomu ti nic nenapíšu, všechno užs sama ...
09.02.2018 19:59:10 | Ragnell