z vlásečnic mlhovin
přilévány do mé krve
čůrky mdlého světla
z opékače jsou cítit
připálená křídla motýlů
ejhle
larvy mého chleba
vezdejšího
se náhle překuklily
a zčernalí bělásci
unikají mému hladu..
otevřeným oknem
odlétám za nimi
do ledové noci zmrzlých pestíků
v horečce slabin nabírám
sípavý dech
a zavřenýma očima
spících dálek
zahlédám ozvěny
kdesi se rodící lásky
*
Moc krásné. Opravdu moc krásné. Přiznám se že mě to dojalo. Piš prosím takhle stále.
03.03.2018 18:44:59 | Básník Karel
...kdesi se rodící Láska....jen houšť a víc....té není nikdy dost...Ji.
.....a Přátelství k tomu
26.02.2018 12:55:16 | jitoush
ano, ale už mi i odkapává z kohoutku v kuchyni a nejde zastavit...budu muset pozvat zručnou instalatéryni***
26.02.2018 16:06:36 | Frr
Nestačim se divit, kdo všechno může mít horečku, chtělo by to pořádný zábal. :)
24.02.2018 09:09:18 | Philogyny1