Tísňová linka na Boha
Tísňovou linku na Boha
kdo nechtěl by ji mít?
Člověk se mu podobá
a chtěl by pochopit.
Jenže tohle spojení
je jen v naší duši
nikdo nemá tušení
jak tu linku spustit.
A tak stále hledáme
vlastní smysl bytí
různé bohy vzýváme
místo lásky v žití.
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Fanny, Iva Husárková, Laika, Lajtwing, Anděl
Komentáře (6)
Komentujících (5)