Smutně se teď Milan kouká,
chybí rýmy, zlostně brouká,
nejsou básně, pryč je múza,
zradila ho tahle čůza.
Chvíli sedí, pak zas stojí,
v ledničce si splíny hojí,
pivo vrací inspiraci,
do práce se s chutí vrací.
Žena se jen uculuje,
svůj podíl si nárokuje,
společně pak básně řeší,
při skleničce, vždyť jsou Ćeši.