V práci
Tyhlety těžký odpoledne tady
Slunce je nízko
Krčíš čelo
Nic neni blízko
Oči kreslí takovýty paprsky
Hodiny stojí
Kartonový ticho
Všechny nás spojí
Život se hejbe za záclonama
Růžoví mraky
Ptáci maj´ siestu
Už půjdu taky
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: tall&curly, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)