Anotace: První báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Aby jsme žili naplno bez pohledu na hodinky, ale věděli, že je máme na ruce. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.
Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.
Díváš se na hodinky,
ptáš se co bude dál.
Ručička nejde zastavit.
Utíká v dál.
Utíká v hodiny
a ty zas v čas,
který nemůžeš mít.
Nemůžeš ovládat.
Zkus vyndat baterky.
Ručička se nezastaví.
Stojíš tváří tvář k smrti,
po zádech ti její kosa jezdí.
Kosa
a tvůj věčný hřích.
Narodil si se
a musíš s tím teď umět žít.
nádhera :-))
16.05.2018 09:16:36 | Iva Husárková