Včera mi do kloubů
vlezla tupá bolest
a ven se drápala krkem
Ráno si rýma mým nosem
pouštěla vodopád
kdy se jí zachtělo
Odpoledne se chraplavým hlasem
ozýval dráždivý kašel
pěkně od plic
Teď večer zimnice cinká
mými zuby o hrníček čaje
song o husí kůži
……………………………………………………
Ponížena těmi chvílemi na draka
uléhám do lože s hrůzou
co vypotím za nesmysly
v horečce téhle noci