vylévání vody...
Anotace: z vln surreálna...
deštníkům setřást popel…
a slunečníkům žízeň
na návětrné straně
schoulený ve vlastním dřevě
zapálený prospektor
mapuje dávné pučení
značí přelety stínů
vlhčí lýko
vrty razí
svrbění v duši
ze škrábanců hloží
táhlé vlčí steny
smývané dvojí krví
Přečteno 501x
Tipy 23
Poslední tipující: vojtěška, MARKO, Jort, knihomolka, básněnka, Philogyny1, jitoush, Avola, Marcella, Kett, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)