vsazeni...
krajina nepřekročená
vrcholy nedobyté
místa nedotknutelná
hlubiny nedozírné
jeřabina skloněná
v cudném ruměnci
dráždivá tanečnice
s prsy šťavnatých bobulek
a z lůna vyrůstá
keřík mazlivých brusinek
co barví ruce
karmínovou koupelí
v kořeni
svému milenci
Přečteno 486x
Tipy 22
Poslední tipující: Dejvis, mkinka, Marcella, jitoush, knihomolka, Anděl, Iva Husárková, Amonasr, básněnka, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)