Anotace: ***
***
V komůrce ve věži
schovala se černá tma
kdo si už nevěří
často tam zamíří
V komůrce ve věži
bývá člověk sám
své strachy vyléčí
chudý i král
V komůrce ve věži
probuď se, poslechni
to jasné volání
můžeš jít dál
***
Od Kapky dovětek o naději
V komůrce ve věži
s výhledem po kraji
člověk zas uvěří
lásce a naději...
***
moc hezky Růženko :-)) a strašně se mi líbí že jsi dala dovětek od Kapky :-))
09.06.2018 08:42:36 | Iva Husárková
V komůrce ve věži
s výhledem po kraji
člověk zas uvěří
lásce a naději...
09.06.2018 07:30:46 | Kapka
Děkuji, to je krásný a nadějný závěr. Díky, že si hraješ s písmenky.
09.06.2018 07:36:37 | Šípková Růženka