Anotace: ***sobě i tobě
***
Děkuji - za každé ráno
Děkuji - za nový den
Děkuji - za chvíle se mnou
Děkuji - za proudy změn
Děkuji - za jiná slova
Děkuji - že opouštím strachy
Děkuji - že začínám znova
Děkuji - za naději
Děkuji - za novou sílu
Děkuji - za odpuštění
Děkuji - za pevnou víru
Děkuji - za odhodlání
Děkuji - za vodní hrátky
Děkuji - za přítomnost
Děkuji - že nejdu zpátky
ZAVÍRÁM SVOU MINULOST
***