kořen slova
na začátku bylo slovo
dané
co učinili jsme z něho
pane
vedeme řeči plané
tváříce se jako vševědoucí
zlato mlčeti
náleží nám říci
ať věřící či ,,nevěřící,,
.....
je mi z toho smutno
pane
tvé slovo v lásce zvěstované
každý den tu zas a znovu
čeká na odezvu
lidé co slovo to výmluva
prý církev není ve shodě
s jejich vnitřním smýšlením
ty nebráníš jim
nechť stvrdí poctivost úmyslu
vlastním potem
ty platils drahocennou krví
nežádáš od lidí vytrubování
do světa
o skutcích v tvém jménu
a pokud sami za sebe cítí se
být silní
nechť konají dál v započaté cestě
vždyť i bez jediného slova
lze přidat ruku k dílu
Přečteno 864x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Jort, Philogyny1, Anděl, Frr, Amonasr, život je pes
Komentáře (2)
Komentujících (2)