Kolem nás jen hádky a zloba prý to má být moderní doba...lidi si závidí nos mezi očima majetek je toho všeho příčina...já mám tohle a ty to nemáš nepatriš mezi mě dělej že mě neznáš...frñaky nahoru kvůli penězům závistí praskají prohru nesnesou...i kamarády své završují jen ti co na vše nemají...každý nemůže mít peněz balíky a kor ty co dřou někdo musí začít od pýky později toho třeba dosáhnou...