Anotace: Když nejsou peníze, tak Máchovo jezero musí stačit.
... kámošku tam okradli ... ... malý si rozrazil hlavu o šlapadlo ... ... a manžílek byl věčně namol ... ... pěkná dovolená ...
06.09.2018 11:04:58 | Marcella
johohó... :-))
06.09.2018 07:39:17 | Iva Husárková
V Karibiku tělo máčet, to je spíše pro boháče. Na Mácháči někdy STačí, v moři se však máchám radši :-)
05.09.2018 19:05:19 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?