Když jsem se vdavala byl to výjimečný den vše romantické dle mých přání prostě sen...po pár letech přišel tvrdý dopad a manželství v těžký rozpad...hádky křik na denním pořádku pak vysvobozeni a podepsání do řádku...tahanice o děti a majetek na dlouho jen proto že byl jeho kamarád alkohol...svatbam přeji dodnes jen ať jsou všichni šťastni za par let možná prozřou budou za vysvobozeni vděčni...