Jedu z prahy na brno kolona se vleče začínám chytat rapla už mi nervy tečou...hodinové prosteje s přiskokama když spěcham do práce nemam pevnou půdu pod nohama...občas si vyslechnu na můj účet nadávky většinou ty co řídí dodávky...myslím že i to patří tak trochu k životu nervózní lidi stojící v koloně u svého vozu...