psaní básní si zuby
s dásní nečistí
zasní se asi
tak na dva tři nepochopený výrazy
a taky významy uvedený výše
spíše
kde kdo si píše verše
psaní
básní k čemu to je
zuby
s dásní ke kousání
zasní se asi
jasně při psaní tak na dva tři
životy
který žije vedle sebe taky díky
pohnutým okolnostem
k čemu to je psaní básní
ke kousání
zuby
s dásní mohou se dosti rozbolet