vášeň je někdy nad lásku
čistější
a sváže pevněji než růženec
malá klec
bývá bezpečná
znáš ji znáš
rozpálí a zkonejší
jak prásknutí bičem u ucha
Lilitu je vášeň
a láska porucha
léčitelná časem
...někdy nikdy...
Pár slov a je v nich všechno...
Báseň i ta písnička se mi moc líbí, zase mám další oblíbenou. Ten snový obraz mám pořád před očima, nevím proč. Už je u mne... :)
05.11.2018 17:55:45 | Philogyny
díky - su ráda, že si tě našla.. a že ses našla :o)
05.11.2018 20:04:02 | hanele m.
No, obrázek mi nešel stáhnout, tak si nafotila obrazovku, mám ho...
05.11.2018 20:20:01 | Philogyny
vášeň je bezstarostný let,je to chvíle...
Láska nezávidí je vytrvalá...
zamilovanost nadnáší...
pokud je člověk z masa a kostí tak city nezmění...
01.11.2018 17:31:05 | Danger