Život je smysluplná hra
jen hrají ji podvodní hráči
tam v hlubokých bažinách
ta milá lidská dobrota
své sáčko vyplašeně smáčí
Kdo ničí lidskou dobrotu
hraje v rozladěných tóninách
chce pouze sám vítězit
za klapotu Božích mlýnů
v tichých ozvěnách
Kdo honí se za penězi
škodí mrzce světu
schovává špínu
v utajeném stínu
podvodné identity
Takové spravedlnost nemine
Jak se říká: „Jednoho krásného dne je stejně dožene."