mezi větvemi stromů
ční kříž
vracím se k rodnému domu
co mi dnes zašeptáš
cestičko
ke hřbitovu
čísi hlas zazpívá
čeká ten můj
jak dávná ozvěna
v podkroví
hvězdám blíž
kdosi usíná
sní sen o dětství
prchavých chvil
zatím netuše
dýchá do noci
tak blízko obloze
v předtuše
že poplují spolu
do daleka
však rádi zas
vrátí se
vždyť na ně
stále tu
kdosi věrně
čeká
moc se mi líbí obsahem i pojetím
07.11.2018 23:20:29 | analfagot
cítím se jako papírový drak kdykoliv si Tě přečtu katapultuješ mě do nebes plachtím ve větru nahoře je krásně a svoboda ST :-))
06.11.2018 06:01:50 | Iva Husárková
děkuji moc za Tvé vnímání … povzbuzení … poletíme spolu … svobodní … úsměv.z.
09.11.2018 12:57:45 | zdenka
a někdy ne
05.11.2018 21:44:36 | Philogyny