Ctil jsem tě miloval tys zavrhla mě... našla sis jiného význam to má... je bohatý a má dost v hlavě co já prý nemám ...teď na mě haziš ten nejhorší stín a co naše roky společné... byl to jen klam z tvé strany a naší lásky zbytečné...snad ti to vyjde už navždy ty tvé hry na city snad každý dá už na lásku a ne jen na pocity...