kila navíc-svatomartinska husa
To byly hody husička a vinečko nevypada to dobře nahoře další kilečko...jsem rada za těch pár kil navic nemusim se omezovat celé dny nejist...aspoň si maji chlapi nač sahnout plnoštihle světem vládnou...kosti a kůže vyšly z módy na krev a mlíko pějou se ódy...
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)