Slunce
.
Onehdá seděl jsem
Pelikáni čeřili hladinu jezera
Proti hodinám načnutý den
Starý muž a svět
jako letitá konzerva
Logika a jas
Obskurní vypravěči
mladých anekdot
Život je květ a mnohé léčí
Plný stále neodvátých stop
Mlčelo tělo
a v hloubi stéblo
bříško řízlo
Prstem po paměti
Pohled dítěte vzhůru k matce
a mámino volání dolů
Provždycky k dítěti
Jak jsem se pletl
v čem bylo mi úzko
Úzko mi bylo z chyb
Onehdá sedělo na kraji světlo
Pro jednou
chytat z plujících stínů
avšak nelovit
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, ARTeFakty X. Múzy, básněnka
Komentáře (5)
Komentujících (5)