nedošli jsme dál
ani blíž
budeme muset překročit
tu jámu kterou jsme v sobě
vyhloubili
spojit břehy odcizení
splynout s obzorem
duch boží
vznášel se nad vodami
...jámy a my...
14.11.2018 18:15:43 | Philogyny
..a nebylo zas života v mořích ani na zemi...:-D ST*Zdeničko milá-tuhle si prosím Tebe ukládám...:-D***
13.11.2018 23:19:25 | Frr