Život
Anotace: Něco málo k mému vztahu z let 2013-2018
Život
WOWko nebo partnerka?
Práce nebo rodina?
Asi bych tu vymyslela spoustu dalších věcí,
nicméně, to tu není hlavní řečí.
Každý máme priority,
z některých však vznikaj deficity,
na některé dokonce i doplácíme
a pak se ze života druhým vytrácíme.
Někdy mají maličkosti
jako úsměv, objetí a polibek
pro nás daleko větší hodnoty,
proto do života nevnášejme nečistoty,
které známe jako nezájem a aroganci,
namísto nich použijme lásku s tolerancí.
Chtějme lepší život pro sebe i pro druhého
bez zbytečných hádek..
Přeci jenom.. Dobrosrdečnost se vrací.
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Frr, básněnka, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)