Každému se občas stává,
že mu náhle dojde šťáva,
s pohodou to zatřese,
zatracená deprese.
Dobře tuhle mršku známe,
různě se s ní potýkáme,
víme co má nerada,
zahání jí zábava.
Zabavit se rychle spěchám,
smutek doma v koutě nechám,
potom v ženském objetí.
deprese pryč odletí.