tys tu melodii zaslechl ve větru
zněla ti již od dětství
dnes se k ní navracíš
roztrhl košili
nastavil hruď
vlál sis vlál
do roztrhání těla
ještě dlouho poté
zněla
nocí která již nic nevrací
vltavo rozvodněná
slyším tvé kroky
tišící