větve břízy ve větru
zpívají čistě
vítejte na zemi
Maria Kriste
srdce rodíce
vždy v roce znovu
koledy zpívají
od domu k domu
vítejte na zemi
Maria Kriste
hlas zvonů vyzvání
tak čistě tak čistě
před prahy vlastními
zameteno
vítej nám vítej nám
přečistá zimo