Anotace: ...
jemnost prosakující odhodláním... odrazem...
dotýká se mi to...
z jedné organizace vyhodili zvláštním způsobem jednu ženu, byla by schopná pro ně dýchat... brala všechny jako rodinu... že byla o berli ničemu nevadilo, že byla jaká byla, nevadilo, vše tak nějak zvládala - ona ano, okolí pohrdalo... priority dnešní doby jsou zvláštní, plné čehosi, čemu nerozumím a rozumět nechci...
tímto hebkost a pokora mají dojem trpkosti...
ale.. přes cokoli lze létat...
20.12.2018 23:03:07 | zelená víla
Nemusíme žít co nechceme, jsme tvůrci a to je odpovědnost i svoboda :)
22.12.2018 01:40:45 | Malá mořská víla