Žádná lítost ze života mylného
neb řízen rukou cizí
ať v pekle zmizí!
kdož vládne klamnou vizí
Žádná lítost srdce nebolí
po nepravém bytí jeho řeholi
falešné dary a slasti
chystané léčky a pasti
Žádná lítost pozemské radosti
klíčící semeno budoucí bolesti
vše je jiné než se zdá
mylný pojem dobra zla
Žádná lítost bitva končí
duše už se s tělem loučí
ať světu vládnou dobývají
ti co musí nevědí a chtějí!