nevím nic o lásce
jen hlavu skloním
zašeptám
nevím nic o ní
ráda nechám se poddat
odevzdám
možná má oči laní
její dech
teplo z ní vyvěrá
když zimní krajina
usíná
nevím nic o lásce
jen hlavu skloním
jí do klína
nevím nic o ní
možná ... jen ...
tak čistá ...
pokorná ...
nevinná ...
Láska žije z našich představ. Má na prstech ruky dlouhé nehty a něžná bříška. Krásný hlas a střepy slov. V ruce nabízí z kornoutu boží směsi. Nemusíš, ale posluž si! A nezapomeň zaplatit obdobně stejným, probuzený Snělče.
11.08.2019 00:49:46 | šerý