Anotace: Zamilovanost spoutává... A srdce se tomu nebrání. Chci volně dýchat...
Pokaždý se nechám (s)poutat
(tvými slovy, myšlenkami, doteky)
a pak stojím v řetězech, smyčka se utahuje
(jak mluvíš, objímáš, líbáš)
provaz kolem mého těla se svírá a utahuje každým dnem
(tím víc, čím intenzivněji)
přestávám dýchat
(s každou myšlenkou na tebe)
nechávám se spoutat a viním z toho tebe
... ale je to moje dobrovolný rozhodnutí