tam odkud přilétají
hladové mžitky bílých křídel
kde hráze ze slov
si staví bobříci mlčení
bázeň uklouzla po ledě ozvěn
pod čepicí se chvěje
mrznoucí orel
a vajgly popela doutnají
v záblescích zimou přivřených víček
sáně vlekou dýchaviční sobi
závějemi černého smíchu
v tušených stopách
od včíra zapadané naděje...
Jednou, bylo to v noci a já našla tebe nebo ty mě? To tehdy byla fronta na záchod, vzpomínáš? :)
23.01.2019 08:10:22 | Dreamy
no prosím Tě-to budeš muset někdy více rozvinout,ve frontě na záchod, jsem totiž snad žádného anděla ještě nepotkal***:-D*
23.01.2019 11:50:43 | Frr